Ontdek onze verse voeding bij Frutsi in Mechelen

De knapperigste salades, krokante belegde broodjes, verse fruitige sapjes en smoothies, heerlijke quiche en wraps, dagverse soep, en zoveel meer. Bij Frutsi op de Bruul vindt u het allemaal. Frutsi verrast graag met zijn aanbod aan verse voeding in Mechelen. Zo vindt u bij ons net iets andere gezonde voeding.

U kunt het met uw eigen ogen ontdekken in onze fotogalerij.


Enkel verse producten

Let wel: gezien er uitsluitend met verse producten wordt gewerkt, is het mogelijk dat bepaalde zaken tijdelijk niet verkrijgbaar zijn. Gelieve hier begrip voor op te brengen. Handig is dat wij nu ook zorgen voor levering aan huis. U kunt ook onze foodtruck afhuren.

Door een passie voor gezonde en verse voeding, opende in mei 2015 onze Fresh Concept Food Shop te Mechelen. Eerlijke verse voeding en drankjes tot bij de gewone consument brengen en dit in een gezellig, ongedwongen kader, daar gaan wij voor.

Neem contact met ons op

Op de website kunt u alvast onze smoothies, broodjes en salades bekijken en online bestellen. Vergeet onze acties en promoties niet! Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze Fresh Concept Food Shop Frutsi in Mechelen? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Online Bestellen

Wij maken u het leven graag zo eenvoudig mogelijk en daarom kunt u vanaf nu uw broodjes online bestellen. Dan liggen ze klaar als u langskomt of we kunnen ze leveren.

Lees meer